Erbjudande


Aktuellt
Just nu har vi två riktigt bra erbjudande på hemstädning till dig som blir ny kund hos oss. Prova oss antingen fyra gånger och få 50% rabatt på första tillfället eller två gånger och få 25% rabatt på det första tillfället.

50% rabatt
– Prova fyra tillfällen och få 50% rabatt på första tillfället.
Efter de fyra städtillfällena kan du välja att avsluta eller så fortlöper det som abonnemang. Ni kan abonnera på städning varje vecka, varannan vecka, eller minst 1 gång per månad.*
Boka här!

25 % rabatt
– Prova två tillfällen och få 25% rabatt på första tillfället!
Efter de två städtillfällena kan du välja att avsluta eller så fortlöper det som abonnemang. Ni kan abonnera på städning varje vecka, varannan vecka, eller minst 1 gång per månad.*
Boka här!

 *Gäller för dig som inte varit kund hos FamilyFriend under de senaste tre månaderna.


Tipsa om oss!

Tipsa grannar, kollegor, vänner och bekanta om oss och få 20% rabatt på din nästa faktura.**

**Erbjudandet gäller tecknande av ny abonnemangskund. Be din vän ange ditt namn vid bokning så gör vi avdrag på din nästa faktura.

Vi har inga start eller uppläggningsavgifter! 

Tips

För att resultatet ska bli det bästa är det bra om du som kund plockar undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen.

Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Som kund tillhandahåller du en välfungerande dammsugare, glöm inte att byta påse om den är full, hink och mopp, samt särskilt rengöringsmedel på grund av t.ex. allergi eller speciella ytor. 

 

Pris

För att kunna tilldela våra kunder en och samma FamilyFriend abonnerar våra kunder på städning samma dag och tid. Du bestämmer själv hur ofta du önskar att din FamilyFriend kommer och städar.

Vi debiterar samma pris oavsett hur ofta du önskar städning.

190 sek/timme inklusive RUT-avdrag
380 sek/timme exklusive RUT-avdrag

Kontakta oss för prisuppgift på fönsterputs, flyttstädning och snöskottning.

Om du anlitar FamilyFriend mer än 60 timmar per månad (oavsett tjänst) erhåller du som kund 10 % reducerat pris på din totala månadskostnad.

1 januari 2016 sänktes maxtaket för rutavdraget till 25 000 kronor per person för personer mellan 18-65 år. Med de nya rut-reglerna kan du som enskild person köpa städning eller andra hushållsnära tjänster för upp till 50 000 kr och få avdrag för halva beloppet.

Observera att alla som är 65 år och äldre fortfarande kan göra avdrag upp till ett tak på 50 000 kr. En person som är äldre än 65 år kan alltså köpa tjänster för 100 000 kr och göra avdrag för halva beloppet.

Är du osäker på hur mycket avdrag du har gjort under året, hör efter med Skatteverket. Läs mer på skatteverket.se

TIPS! Har du möjlighet att få hushållstjänster som löneförmåner via din arbetsgivare så kan du också få FamilyFriends tjänster skattereducerade med 50%, vilket gör att löneförmånen i princip inte kostar något i form av förmånsskatt för dig som anställd! Din arbetsgivare skickar årligen in kontrolluppgifter till Skattemyndigheten och du gör sen enkelt avdraget i din deklaration. Även här gäller att skattereduktionen max kan vara 25 000 kr per person och år vilket motsvarar ett underlag av 50 000 kr.

studiehjälp

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp!

  • Vi abonnerar på städning varannan vecka och jag kan verkligen rekommendera det!

    Michaela, Södermalm
  • Städhjälp har gjort att familjen kan tillbringa mer kvalitetstid på kvällar och helger.

    Linda, Uppsala