Vill du bli en FamilyFriend?

På FamilyFriend månar vi om våra anställda. För oss är det oerhört viktigt att ni trivs och känner er trygga i ert arbete. Vi utbildar och coachar all vår personal och finns alltid där om ni har frågor eller funderingar. Som anställd hos FamilyFriend är du ansvars- och olycksfallsförsäkrad.

Vi kontrollerar alltid referenser och begär utdrag ur polisens belastningsregister.

Vill du jobba som barnvakt?

Vi söker dig som har jobbat med barn tidigare, gärna inom förskoleverksamhet eller som barnflicka/barnvakt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi vill att alla våra barnvakter ska tycka det är roligt och givande att jobba hos oss.

Vill du jobba som pedagog och läxhjälpare?

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och som brinner för att förmedla kunskap, motivation och engagemang till yngre elever i deras studier. Vi lägger stor vikt vid din ämneskunskap men också din personlighet. Som pedagog är det viktigt att du tycker det är givande att lära ut och brinner för att din elev ska nå framsteg i sina studier.

Vill du jobba med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, snöskottning etc.?

Vi söker ständigt efter aktiva och engagerade medarbetare inom städning. Utöver erfarenhet och ett öga för det lilla extra söker vi dig som är noggrann och engagerad. Vi lägger stor vikt vid att du tycker om ditt arbete och upplever det som givande.

Vill du jobba med personlig omsorg?

Vi söker dig som tycker om att hjälpa och arbeta med att ta hand om andra människor och som har ögonen för det där lilla extra. Du är flexibel och fördomsfri och har gärna ett förflutet inom omsorg.

Skicka din ansökan till rekrytering@familyfriend.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

jobba hos oss