Om Oss

FamilyFriend är ett resultat av goda och nära relationer med alla de familjer som vi fick förtroendet att förmedla barnvakter till genom Nannygruppen. Vi startade Nannygruppen, en barnvaktsförmedling, med förhoppningen om att kunna erbjuda föräldrar en mer harmonisk vardag. Som heltidsarbetande småbarnsföräldrar, utan nära släktingar i Stockholm, upptäckte vi hur svårt det kan vara att få ihop livspusslet och hur utsatt familjen är de gånger barnvakten ställer in med kort varsel, barnen är sjuka eller när man helt enkelt inte kan hitta en barnvakt. I takt med att vår kundkrets växte fick vi mer och mer förfrågningar om andra hushållsnära tjänster som läxhjälp och städning.

Vårt mål med FamilyFriend är att vi ska finnas till hands vid alla tillfällen som du behöver hjälp i hemmet oavsett om det är barnpassning, läxhjälp, städning eller vardagsomsorg. Vi vet hur svårt det kan vara att få ihop vardagen med jobb, vänner, barn och familj och erbjuder därför våra kunder personlig service genom att utforma tjänsterna helt utifrån dina önskemål.

Vi vet också hur viktigt det är att man känner sig trygg och bekväm med vem man släpper in i sitt hem. Därför kännetecknas vår verksamhet av trygghet och säkerhet. Våra anställda, FamilyFriends, är noga utvalda och vid varje rekrytering utgår vi från oss själva. Vem skulle jag vilja hjälpte mig och min familj? Att anställa och hitta så bra personal som möjligt är därför ett ständigt pågående arbete och kommer alltid att vara vår främsta uppgift.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!

Erika & Lina

om-oss